STORITVE

 FIZIOTERAPIJA 

Salmon%20and%20Black%20Typographic%20Ban
7AE50700-4E7C-43F0-BDCD-E66D0C8D02F8.jpg

Individualne fizioterapevtske obravnave pri vas doma

Mišično-skeletne fizioterapevtske obravnave, Neurološke fizioterapevtske obravnave, Fizioterapevtske obravnave za posebne skupine, pri katerih uporabljam visoko kakovostne manualne fizioterapevtske tehnike in strokovna znanja pridobljena v Sloveniji in tujini.

Prvi fizioterapevtski pregled

Posebno pozornost in čas namenim prvemu strokovnemu pregledu, meritvam in analizi gibanja ter razlagi analize, saj tako lahko postavimo trdne temelje za nadaljne obravnave. Vse pridobljene informacije in podatki so zelo pomembni, da lahko skupaj ustvarimo terapevtski plan za dosego vaših ciljev. 

Pressure Points
ED925FC6-E8E1-4299-A367-C5F3E67046D3.jpg

Visoko kvalitetne, celostne fizioterapevtske obravnave

Po začetnem strokovnem pregledu boste prejeli skrbno načrtovan individualni terapevtski plan, ki ga sproti prilagajam glede na vaše trenutno počutje, želje, zmožnosti in napredek. Zraven terapije boste prejeli tudi vsa potrebna navodila za domov, s katerimi boste tudi sami zagotovili optimalne pogoje za okrevanje in/ali napredek.  

Strokovno svetovanje tudi v preventivne namene

Informacij in znanja ni nikoli preveč. Zato dam velik povdarek na strokovno svetovanje in izobraževanje o gibanju, anatomiji, biomehaniki z analizo gibanja in potrebno korekcijo gibalnih vzorcev za optimalno gibanje, tudi v preventivne namene.

943A5FBB-AFF7-43EE-807F-BFCB5EBFA8ED.jpg
On a Video Call
Svetovanje in obravnava preko video klica

Velikokrat se zgodi, da se naslednji dan po terapiji pojavi kakšno vprašanje ali zmedenost pri izvajanju vaj ali občutek, da vam izvajanje vaj gre bolje, ko je terapevt z vami. 

 

Ker mi je pomembno, da je vaša rehabilitacija ali vadba uspešna, sem vam na voljo tudi takrat, ko naše osebno srečanje iz kakršnega koli razloga ni možno.

 

Preko video klica lahko prejmete samo svetovanje ali vodenje celotne obravnave ali vadbe. Tudi nekatere analize gibanja lahko naredimo s pomočjo video klica.

 

Vendar, pa se je potrebno zavedati, da nikoli ne moremo popolnoma nadomestiti klasične terapije, saj so včasih potrebne manualne korekcije in tehnike med samo obravnavo.